Undervisning

UNDERVISNING I GITARR, 5 STRING BANJO, TIN WHISTLE

Foto: Eva Lindblad

Jag tar gärna emot förfrågningar, intresseanmälan och bokning för privat undervisning och workshops!

Standard-upplägg för enskild undervisning/privat är lektion 1 gång i veckan á 35 minuter. Kostnaden är 2000 kr för 5 lektioner. Undervisningen äger rum i min bostad (Stockholm, Norra Sköndal/Skarpnäck). Oavsett om du redan har en god spelvana eller är helt och hållet nybörjare, jag kommer med glädje och omsorg att ge dig vägledning i att utveckla dina färdigheter utifrån dina förkunskaper!

Gitarr: fingerpicking och plektrum, ackord och melodispel, kompa visor, skapa egna arrangemang, skriva egen tabulatur, mm.

5 string banjo: främst clawhammer/oldtime, lite bluegrass, kompa visor, skapa egna arrangemang, skriva egen tabulatur, mm.

Tin whistle: irländska låtar, stiltypisk ornamentering, skriva ned låtar på noter.

Jag erbjuder workshops i irländsk låtspel och komp för blandad ensemble där även sång kan ingå. I workshop-sammanhang är det det till fördel att kursdeltagarna har en god spelvana. Jag riktar mig till föreningar, kulturskolor, folkhögskolor och musikhögskolor. Tidsram för workshop kan vara allt ifrån 2 timmar till helgkurs. Kursens omfattning och innehåll kan utformas efter önskmål. Det finns också möjlighet att involvera fler lärare vid behov.